Dienstverlening

IT-diensten

OPDRACHTGEVER

Kwekerij Wouters is een bruisend bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot drie verschillende locaties, twee vestigingen in Ens en één in IJsselmuiden. Met een afzetmarkt in zowel het binnen- als het buitenland behoort men tot grootste producenten van eenjarige pot- en perkplanten in Europa. Kwekerij Wouters speelt in op de wensen van de klant en de ontwikkelingen van de markt.

DE UITDAGING

Kwekerij Wouters is een groot bedrijf dat innovatief te werk gaat en een goede kwaliteit hanteert. Het bedrijf was op zoek naar een IT-leverancier die mee kon groeien met de stormachtige ontwikkelingen. Via bemiddeling komen de producten van Kwekerij Wouters bij exporteurs, tuincentra, bouwmarkten, supermarkten en detaillisten door heel Europa. Een goede communicatie en uitermate betrouwbaar IT-systeem is daarbij een strikte noodzaak.

DE AANPAK

Een goede snelle service, persoonlijk advies en totaallevering, dat is de aanpak die DBKC bij Kwekerij Wouters koos. DBKC leverde het bedrijf een compleet IT-pakket variërend van computers, servers, copiers, labelprinters en (wireless) netwerken. Daarnaast functioneerde DBKC als afnemer van kantoormeubilair, controleerden ze de servers en installeerden ze een managementprogramma om eventuele problemen direct te voorkomen of op te kunnen lossen op afstand.

HET RESULTAAT

Een zeer tevreden opdrachtgever, voorzien van alle IT-benodigdheden om het bedrijf goed te laten draaien. Het bedrijf is nog steeds groeiend en neemt regelmatig apparatuur en diensten af van DBKC. Met het managementprogramma op afstand, maar ook ter plaatse heeft DBKC nog altijd regelmatig contact met de mensen van Kwekerij Wouters.

BUSINESS BENEFITS

Effectiviteit
Efficiëntie
Continuïteit van werkprocessen

“Ik heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.”

Marco Buitenhuis
Systeembeheerder Kwekerij Wouters
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy