Kantoorapparatuur

DBKC levert alle kantoorapparatuur die nodig zijn bij de dagelijkse werkzaamheden, denk hierbij aan printers, lamineermachines, papierversnipperaars of inbindmachines. In onze showroom kunt u onze apparaten bekijken en proberen. Onze medewerkers geven u advies vanuit jarenlange ervaring met deze machines. 

Printers

DBKC biedt bij elke printer de bijbehorende artikelen, zoals inktcartridges, toners maar ook papier, etiketten en enveloppen. Maar ook voor etiketprinters leveren wij labels, ribbons en alle andere zaken die nodig zijn voor uw printer!

Uit aandacht voor ons kwetsbare milieu nemen wij ook de zorg op ons voor het inzamelen van oude cartridges. De twee belangrijkste voordelen:

  • Er zijn minder nieuwe grondstoffen nodig.
  • De uitstoot van broeikasgassen daalt.

U kunt ze gratis inleveren en wij zorgen voor de verwerking.

Professionele printers

DBKC heeft een compleet assortiment aan professionele printers, multifunctionals en production printers. Hiermee kunt u printen, kopiëren en scannen op velerlei manieren. Deze veelzijdigheid maakt de machines breed inzetbaar en passend bij een moderne bedrijfsvoering. De apparatuur kan gekoppeld worden aan andere systemen binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld aan een digitaal archief of aan uw eigen ERP-systeem. Dit alles tegen een lage kostprijs per pagina.

professionele printers

“DBKC ziet het belang in van snel en oplossingsgericht werken en handelt hiernaar. Ze staan altijd voor ons klaar en denken proactief mee.”

Meindert Kramer
Medevennoot bij MK Administratie
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy