ICT-beheer

Monitoring en verzorging van uw netwerken en applicaties

Uw ICT / bedrijfsnetwerk is een cruciaal onderdeel in uw bedrijfsvoering. DBKC biedt u een oplossing waarmee u op de hoogte blijft van de status van uw hardware (verbindingen, routers, servers en bijvoorbeeld de telefooncentrale). Ook uw bedrijfskritische softwareapplicaties kunnen wij monitoren. Met onze DBKC netwerkmonitoring bewaken wij uw verbindingen en netwerkapparaten. Vaak hebben wij eventuele verstoringen al gedetecteerd voordat u ze zelf merkt. Zo reageren wij proactief op dreigende problemen in uw netwerk en zorgen wij ervoor dat uw netwerk optimaal blijft functioneren.

Onze helpdesk wordt bezet door mensen met terdege kennis van zaken. Die zich inzetten voor uw bedrijf. Ook als het probleem speelt in een onderdeel van een andere leverancier, nemen wij het in behandeling. Samen zorgen we ervoor dat alles goed functioneert.

DBKC neemt de monitoring en verzorging van uw netwerk graag van u over, voor thuis of uw bedrijf.

Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

ICT-diensten

DBKC is al jaren actief op het gebied van complete ontzorging van de zakelijke klant wat betreft automatisering, voip oplossingen en alles wat hiermee te maken heeft. Door deze ervaring kunnen wij de klant op alle facetten adviseren in de keuzes voor een efficiënte werkplek. Hierbij kun je denken aan het leveren en beheren van een netwerkomgeving met de traditionele server tot complete online werkplekken. Ook bieden wij diverse IT-(cloud)diensten om de klant een complete oplossing te kunnen bieden.

VOIP

DBKC levert u gegarandeerd de beste en meest effectieve voip oplossingen. Wij leveren allroundpakketten met voipproducten en -diensten, variërend van VOIP tot data-abonnementen. Ook leveren wij lokale en hybride telefooncentrales tot complete Online Managed Voice oplossingen. Door onze jarenlange expertise wordt zoveel mogelijk op de wensen van de klant ingespeeld en kunnen we u een oplossing op maat bieden.

Voordelen DBKC-VOIP:

  • Kostenvoordeel voor u als klant
  • Een efficiëntere communicatie
  • Betere bereikbaarheid voor klanten en medewerkers
  • Een betere beheersbaarheid van de infrastructuur
  • Communicatieplatform wat eenvoudig is uit te breiden naar toekomstige oplossingen.

Ga mee in de communicatie van morgen en zorg dat u nu de juiste keuze maakt voor uw infrastructuur. DBKC informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van integratie van vaste en mobiele telefonie voor uw organisatie.

Security

Camera's waken over uw veiligheid

Camerabewaking - surveillance met IP-camera's via een eigen server of in de cloud - is inmiddels gemeengoed. Er zijn veel verschillende camera’s en opnameapparaten waardoor het soms lastig is om te beoordelen welke camerabewaking voor uw bedrijfspand de beste oplossing is. Na een grondige analyse komen wij met de juiste oplossing voor uw situatie. Van camerabeveiliging tot een combinatie met een alarmsysteem en toegangscontrole.

Naast beveiliging met slimme detectiesensoren kunt u de camera's ook gebruiken om bezoekersstromen te analyseren en om bedrijfsprocessen te ondersteunen. Bovendien werken strategisch geplaatste camera's preventief aan de beveiliging van uw bedrijf. Uiteraard kunt u de camerabeelden direct live online bekijken of terugkijken. Zelfs op uw mobiele telefoon!

“Ik heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.”

Marco Buitenhuis
Systeembeheerder Kwekerij Wouters
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy