Nieuw! Be steady zit-sta kruk

​De Be steady zit-sta is net nieuw binnengekomen in onze showroom! Bij DBKC hebben we deze kruk natuurlijk getest, in deze blog leest u voor wie deze kruk bedoeld is en waarom!

Ergonomisch

De Be steady is een heerlijk zachte, ergonomische zit-sta kruk. De hoge variant van de kruk is zo ontworpen dat het perfect bij een zit-sta bureau past, dit omdat de kruk kan variëren van normale zithoogte tot aan stahoogte. Bij het staande werken kunt u ergonomisch op de kruk leunen, zodat u evengoed nog een beetje steun krijgt. Het klinkt niet heel fijn, maar in de praktijk werkt dit perfect! Onze ervaring is dat het staande werken een stuk prettiger wordt met een klein beetje steun, dankzij het zachte zitkussen voelt de Be Steady fijn aan en nodigt daarmee ook uit om de kruk te gebruiken. 

Zit-sta

Met name de zit-sta bureaus zijn de laatste tijd enorm in trek, de voordelen van het wisselend zitten en staan worden door steeds meer mensen ervaren. Veranderen van houding is met name goed voor uw rug, vaak wordt rugpijn namelijk veroorzaakt door een verkeerde zithouding! De Be steady past perfect bij de zit-sta opstelling en haar ergonomische voordelen.

Flexibel inzetbaar

Be Steady is op zeer veel werkplekken flexibel inzetbaar; op kantoor, achter de kassa, in fabrieken, achter een balie of receptie of bijvoorbeeld in een koffiecorner. De lage variant kan als kruk gebruikt worden of als zit-sta ondersteuning voor kortere mensen. De extra lage variant is uitermate geschikt voor laag zitten op bijvoorbeeld kinder-dagverblijven of kleuterscholen.

De voet van de kruk is 360 graden draaibaar en volgt uw bewegingen, dit heeft als voordeel dat de kruk zich altijd aanpast aan lichaamshouding. Dit zorgt ervoor dat u de meest optimale zithouding kunt aannemen. 


Kleuren

Het stof van de Be Steady kruk is te verkrijgen in verschillende kleuren en soorten. De gasveer en de conus zijn te verkrijgen als zwart en verchroomd. Samen met u kunnen we altijd kijken welke kleur het beste bij uw opstelling past! 

Bij DBKC

Bij DBKC hebben we de Be steady kruk uiteraard gewoon in onze showroom staan. We nodigen u hierbij dan ook van harte uit om de nieuwe kruk een keer te komen proberen! De koffie staat klaar!

Maak kennis met ons team! #10: Jelle Loosman
Maak kennis met ons team! #9 Klaas Willem Visser
Toggle Bar

“DBKC ziet het belang in van snel en oplossingsgericht werken en handelt hiernaar. Ze staan altijd voor ons klaar en denken proactief mee.”

Meindert Kramer
Medevennoot bij MK Administratie
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy