Maak kennis met ons team! #11: Meini Kramer

Mijn naam is Meini Kramer, ik ben verantwoordelijk voor de administratie en de financiën binnen DBKC. Na een poos gewerkt te hebben bij een energiemaatschappij, de gemeente Zeewolde en een uitzendbureau, ben ik 13 jaar geleden bij DBKC terecht gekomen. Ik zag destijds een advertentie en ik solliciteerde. Zodoende ben ik hier nu alweer 13 jaar in dienst.

Mijn dag bij DBKC

Ik hou me eigenlijk met van alles bezig, van de koffiemachine tot aan de verzekeringen, van de bankzaken en betalingen tot aan de pensioenen. Geen dag is voor mij hetzelfde, dat is ook wat ik waardeer aan mijn werk: de veelzijdigheid. Verder vind ik het fijn dat ik met veel mensen in contact ben, door mijn werk ken ik ondertussen heel veel mensen.

Het werken bij DBKC

Ik mag werken in een fijn team, ik kan het goed vinden met mijn collega's. De sfeer is informeel, we houden van een grapje! Lachen is gezond, immers? Het werk wat ik mag doen vind ik hartstikke leuk! Toch blijf ik mezelf ontwikkelen, om te voorkomen dat ik straks 'vastgeroest' zit in de dagelijkse sleur. Zo werken we sinds een tijdje met een ander boekhoudprogramma en hou ik me bezig met andere ontwikkelingen.

Naast mijn werk

Ik hou van wandelen, dit doe ik elke dag minimaal een half uur. Naast het wandelen vind ik fietsen ook erg fijn om te doen. Ik fiets dan ook altijd naar mijn werk, heerlijk! Verder volg ik de opleiding Theologie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik ben nu iets over de helft van de opleiding, het is mooi om je te kunnen verdiepen in deze materie.

Ik heb ook een moestuin; heerlijke groente uit eigen tuin. Dat is toch het allerbeste wat je kan eten? Verser kan je het niet krijgen!

Geen backup van data in de cloud? Zeer gevaarlijk!
Thuiswerken: Hoe voorkom ik (rug)klachten?
Toggle Bar

“DBKC ziet het belang in van snel en oplossingsgericht werken en handelt hiernaar. Ze staan altijd voor ons klaar en denken proactief mee.”

Meindert Kramer
Medevennoot bij MK Administratie
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy