Maak kennis met ons team! #6: Mirjam de Vries - Schraal

​Wanneer u een ICT-offerte aanvraagt bij DBKC is de kans groot dat Mirjam u verder helpt. Vandaag maken we kennis met Mirjam en gaan we kijken naar haar werkzaamheden bij DBKC.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam Schraal en ik ben verkoopconsultant ICT. Ik heb hiervoor de opleiding Bedrijfskunde-MER gevolgd aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Toen ik mijn opleiding had afgerond ben ik een tijdje op zoek geweest naar een baan die echt bij mij paste. In de tussentijd werkte ik in de visverwerkende industrie. 

Toen stuitte ik op een advertentie van DBKC in het Urkerland, vervolgens heb ik gesolliciteerd en werd ik al vrij snel aangenomen. Zodoende werk ik nu al vier jaar met veel plezier bij DBKC!

Hoe ziet mijn dag eruit?

Mirjam
Mijn werkzaamheden bij DBKC zijn vrij divers, ik hou me voornamelijk bezig met de zakelijke ICT-aanvragen, zo help ik klanten met hun keuze voor producten en/of software en stel ik de offertes op. 

Offertegesprekken horen daar natuurlijk ook bij, dit gebeurt hier op kantoor of op locatie bij onze klanten. In de gesprekken met de klanten is het altijd belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten, door doelgericht te kijken welke producten aan deze wensen en behoeften voldoen komen we uiteindelijk terecht bij de juiste oplossing. Zo houden we onze klanten ten allen tijde tevreden, dat is ook ons doel!

Inkoopwerkzaamheden horen ook bij mijn takenpakket, zo ben ik nauw betrokken bij zowel onze inkoop als verkoop. Dit zorgt ervoor dat de lijnen binnen ons bedrijf kort en snel verlopen, zo kunnen we onze klanten snel van dienst zijn. Zo af en toe hou ik me ook nog bezig met wat administratieve werkzaamheden, daar ontkom ik ook niet aan!

Na mijn werk

In mijn vrije tijd vind ik het altijd leuk om even lekker 'opperdan' (ertussenuit) te gaan met mijn man, vrienden of familie. Wanneer ik thuis ben mag ik graag lezen en ben ik altijd in voor een goede serie, het liefst lekker relaxt onder een plaid op de bank. Verder ben ik altijd in voor leuke gezelschapspelletjes, dit doe ik dan ook graag!


Kopje koffie?

Voor elk ICT vraagstuk sta ik voor u klaar. Graag denk ik samen met de klant mee naar een oplossing. Dit kan natuurlijk onder genot van een kop koffie op locatie van DBKC of ik kom even bij u langs!

Review: Schaffenburg Zit-Sta Bureau Dextro Plus
Maak kennis met Office 365! #6: Microsoft Sharepoi...

“Ik heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.”

Marco Buitenhuis
Systeembeheerder Kwekerij Wouters
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy