Maak kennis met ons team! #3: Lennard Baarssen

Het is weer tijd om weer iemand voor te stellen van ons team! Dit keer is Lennard Baarssen aan de beurt. Lennard is één van de jongste medewerkers van DBKC en verzorgt de marketingactiviteiten. 


Wie ben ik?

Mijn naam is Lennard Baarssen, ik ben 20 jaar oud en ik ben werkzaam bij DBKC als medewerker marketing & communicatie. Vorig jaar februari begon ik met mijn eindstage bij DBKC, na mijn stage kreeg ik een baan aangeboden en zodoende werk ik nu alweer een half jaartje officieel bij DBKC.

Naast mijn werk volg ik nog één dag in de week de opleiding HBO marketing, dus op dinsdag ben ik niet aanwezig. De combinatie werken en leren bevalt tot nu toe goed, af en toe pik je wat dingen op bij de opleiding die je direct kan toepassen in het dagelijkse werk. Dat is natuurlijk ontzettend handig. 


''Goede foto's zijn ontzettend belangrijk''
Lennard Baarssen

Mijn werk

Ik hou me bezig met de website, promotie, social media, blogs, nieuwsbrieven al dat soort zaken. Zo nu en dan kan je me ook tegenkomen in de winkel, daar spring ik af en toe eens bij.

Bij veel afgeleverde projecten maak ik foto's. Goede foto's zijn ontzettend belangrijk, zo kunnen we onze klanten laten zien wat we kunnen leveren en hoe wij werken. Wij zijn pas tevreden als we trots kunnen zijn op het eindresultaat, daarom willen we ook graag laten zien wat wij doen.

In de komende tijd komen er weer prachtige projecten aan, dus dat betekent dat ik komende periode weer genoeg voor mijn lens te zien krijg!


En na je werk?

Na mijn werk ben ik ook vaak te zien met een fototoestel, fotografie is namelijk ook een hobby van me. Zo heb ik toch eigenlijk een klein beetje van mijn hobby mijn werk gemaakt. Verder doe ik aan mountainbiken, meestal op mijn vaste track Roggebotzand, bij Dronten. In de winter is het vaak één grote modderpoel, maar dat maakt het ook wel weer leuk. 

Verder heb ik natuurlijk nog mijn opleiding, dus ik hoef me geen moment te vervelen. De combinatie werk en opleiding biedt veel voordelen, maar af en toe heb ik het flink druk. Maar dat is ook weer een uitdaging!

Haal alles uit Office 365! #4: Microsoft Planner
Haal alles uit Office 365! #3: Microsoft Power Aut...

“Ook op het gebied van maritiem zijn ze sterk. Dat is een goede zet, dat je op alle vlakken bij ze terecht kan.”

Jelle Kaptein
Systeembeheerder VCU
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy