Maak kennis met ons team! #10: Jelle Loosman

Sinds een jaar heeft DBKC haar hostingplatform flink uitgebreid met de komst van dbkchosting.com, waar onze klanten zelf hun hosting kunnen beheren in de beveiligde directadmin omgeving. Maak kennis met onze expert op het gebied van hosting!

Wie ben ik?

​Mijn naam is Jelle Loosman, ik ben nu ruim anderhalf jaar werkzaam bij DBKC als IT-expert op het gebied van hosting en domeinnamen. Toen ik begon bij DBKC heb ik dbkchosting.com opgebouwd en de hostingtak van DBKC uitgebreid. Daarmee is DBKC één van de toonaangevende hostingpartijen geworden binnen Urk, de Noordoostpolder en omstreken.

​Mijn dag bij DBKC

's Ochtends beginnen we uiteraard eerst met koffie. Gelukkig hebben we goede koffie bij DBKC, dat is ook belangrijk! Zo door de dag heen hou ik me bezig met websitebouw, het beheer van de domeinnamen en de hostingafdeling. Ook het automatiseren van processen en het ontwikkelen van applicaties maken deel uit van mijn werkzaamheden. Dit vind ik ook het leuke aan mijn werk, ik ben met veel verschillende opdrachten bezig. Hierdoor kan ik mijn werk zeker afwisselend noemen. Dit komt de creativiteit en het inzicht ten goede, ik hou ervan om mezelf te blijven uitdagen door de lat steeds wat hoger te leggen!

Bij DBKC heerst een goede sfeer en hebben we een fijn team. Het samenwerken met mijn collega's verloopt dan ook altijd vlekkeloos. Dit is ook nodig; onze klanten verwachten topkwaliteit service!

Na mijn werk

Ik heb door de tijd heen diverse cursussen gedaan, van salestechniek tot juridisch. Van vaarbewijs tot marifoon. Van horeca tot typediploma. In mijn vrije tijd doe ik graag klussen, lekker bezig zijn is echt mijn ding. Daarnaast doe ik aan fitness, wakeboarden en outdoor activiteien.

De toekomst bij DBKC

DBKC staat goed aangeschreven in de regio en er zijn ruime groeikansen. Qua technische ontwikkelingen staan we anno 2020 eigenlijk nog maar aan het begin van wat mogelijk is. Als team zullen we met een open blik deze toekomst tegemoet zien. Bij iedere stap in de digitale wereld staan we met onze expertise en netwerk naast onze klanten om deze met raad en daad bij te staan.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw hosting en/of websiteonderhoud? Neem dan eens contact met mij op via telefoon (0527 685 391), email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of ga naar dbkchosting.com. Ik help u graag!Thuiswerken: Hoe voorkom ik (rug)klachten?
Nieuw! Be steady zit-sta kruk
Toggle Bar

“Ook op het gebied van maritiem zijn ze sterk. Dat is een goede zet, dat je op alle vlakken bij ze terecht kan.”

Jelle Kaptein
Systeembeheerder VCU
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy