Maak kennis met ons team! #5: Marco Gol

DSC_009_20200319-092807_1

De volgende ICT'er mag zich voorstellen! Maak kennis met één van onze ICT supportmedewerkers. Zij repareren uw apparatuur en beantwoorden al uw vragen over ICT! Vandaag maakt u kennis met Marco Gol.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marco Gol en ik volg de opleiding ICT aan het ROC Friese Poort te Emmeloord. Ik zit momenteel bezig met mijn eindstage bij DBKC. Ik loop eigenlijk al een jaar rond bij DBKC, omdat ik mijn eerste stage ook bij DBKC heb gelopen. Dit is zo goed bevallen dat ik een baan aangeboden kreeg. Zo was ik in mijn vrije tijd en vakanties vaak bij DBKC te vinden om ervaring op te doen. Als mijn eindstage afgelopen is ben ik klaar met school en kan ik fulltime aan de slag bij DBKC!

In mijn vrije tijd ben ik fanatiek bezig met brazilian jiu jitsu. Deze sport is niet zo bekend bij de meeste mensen, het is een variant op de traditionele Japanse jiujitsu. Het idee is dat je met de juiste technieken en bewegingen je kan verdedigen tegen een sterkere, grotere aanvaller. Het draait dus niet per sé om kracht maar meer om slimheid en tactiek. Op deze manier leer je snel denken en rustig te blijven in situaties. Het is echt een zelfverdedigingssport, ik vind het hartstikke leuk om te doen.

Mijn werk bij DBKC

​Elke werkdag is weer anders, omdat er veel verschillende dingen op me af komen. Je kan me het vaakst vinden in de reparatieruimte; waar ik reparaties uitvoer van onder andere computers, laptops en printers. Toch zit ik niet de hele dag in onze reparatieruimte, ik ga ook naar de klanten toe om hun ICT problemen op te lossen. 

Bij grote veelomvattende klussen assisteer ik de senior ICT medewerkers, bij dit soort grote klussen is het van belang dat er snel en accuraat gewerkt wordt. Door te assisteren leer ik enorm veel van de senior medewerkers, waardoor ik zelf ook weer ontwikkel in het bedenken van oplossingen. 

Ook ben ik actief in de showroom, zo help ik klanten die apparatuur nodig hebben en voorzie ik ze van advies. Meestal gaat dit over laptops, waar toch veel klanten bij ons komen voor een betrouwbaar advies. Bij ons krijgt de klant echt wat ze nodig heeft, we gaan niet voor het duurste als dit niet nodig is. Betrouwbaarheid leidt naar tevreden klanten, en daar draait het om!

Maak kennis met Office 365! #6: Microsoft Sharepoi...
Haal alles uit Office 355! #5: Microsoft Onedrive

“DBKC heeft altijd meer dan je verwacht. Ze doen alles. Voor de complete digitalisering van het bedrijf!”

Nelly Oost
DGA GBU media
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy