Maak kennis met ons team! #4: Jan Geert van den Berg

DSC_6246

​Vandaag is de eerste ICT'er aan de beurt om zichzelf voor te stellen! Als u wel eens een bezoekje hebt gebracht aan onze winkel herkent u hem vast wel, maak kennis met Jan Geert!

Wie ben ik? 

Mijn naam is Jan Geert van den Berg, ik ben 30 jaar jong en ben werkzaam bij DBKC als ICT'er, Ik ben al tien jaar actief op het gebied van ICT en heb al van kleins af aan interesse in computers, ik mocht dan ook graag altijd alles graag uit elkaar halen om te kijken hoe het werkt. Mijn ouders waren hier niet altijd even blij mee, dat kunt zich vast wel voorstellen.

Toen ik echt het vak ICT na mijn opleiding ging uitoefenen heb ik een tijdje gewerkt als servicemonteur aan huis en heb ik me ook nog bezig gehouden met de glasvezel uitrol op Urk. Nu ben ik alweer bijna 5 jaar werkzaam bij DBKC en zit ik hier helemaal op mijn plek. Naast mijn vakkennis ben ik me steeds meer gaan focussen op het contact met klanten, hierin zie ik elke keer opnieuw een uitdaging om samen met onze klanten de juiste oplossingen te vinden.

Mijn werk bij DBKC

In de zomer van 2015 heb ik gesolliciteerd bij DBKC en werd ik al vrij snel aangenomen. Ik ging aan de slag in het controlecentrum van de winkel, hier ontvang ik de klanten, regel ik de bestellingen en beantwoord ik de telefoontjes. Ik ben voornamelijk bezig met de verkoop, bent u op zoek naar een nieuwe laptop of computer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Ook ben ik verantwoordelijk voor de reparatieruimte, ik zorg dat alles hier in goede lijnen verloopt. Door een goede organisatie verlopen de reparaties snel en zorgvuldig, dat is precies wat onze klanten van ons verwachten. Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel! 

En na het werk?

Ik ben verloofd met Louise de Vries en ik woon in een klein huisje in het oude dorp van Urk.
In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar, schrijf ik blogs en lees ik graag geest verruimende artikelen en boeken. Ook bouw ik graag met lego, ik noem mezelf dan ook een echte ''brickfan'. Zo kan ik uren bezig zijn met bouwpakketten!

Ik ben een echte levensgenieter, ik hou echt van de zee en van de natuur. Bij mooi weer ben ik dan ook vaak op deze plekken te vinden. Verder ben ik bezig met een gezonde levensstijl, dat vind ik erg belangrijk. Zo doe ik veel dingen liever anders dan de rest, dat kenmerkt mij!


Haal alles uit Office 355! #5: Microsoft Onedrive
Haal alles uit Office 365! #4: Microsoft Planner

“Ook op het gebied van maritiem zijn ze sterk. Dat is een goede zet, dat je op alle vlakken bij ze terecht kan.”

Jelle Kaptein
Systeembeheerder VCU
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy