Toggle Bar

Lennard Baarssen / Stage Marketing Communicatie

DSC_0644-Large

Mijn naam is Lennard Baarssen, ik ben 19 jaar oud en ik volg de opleiding Marketing en Communicatie aan het ROC Friese Poort te Emmeloord. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding en ik volg mijn eindstage bij DBKC.

De werksfeer vind ik erg prettig, ik kan altijd terecht met mijn vragen

Lennard Baarssen

 

Waarom heb je voor DBKC gekozen als stagebedrijf?

De keuze voor DBKC komt omdat ik ook geïnteresseerd ben in ICT en dergelijke. De combinatie met mijn opleiding vind ik erg leuk. Ook is DBKC een Urker bedrijf, dat is natuurlijk altijd een groot pluspunt.

Hoe ziet jouw stageperiode eruit?

Mijn stageperiode duurt ongeveer 15 weken, elke week ben ik er van maandag tot en met vrijdag. De dag begint om 8:30 en om 17:30 ga ik er weer vandoor. Ik ga aan de slag met social media, ik voer een marktonderzoek uit en ik ben bezig met diverse andere werkzaamheden.

Wat zijn jouw eigenschappen?

Ik ben over het algemeen een vrij rustig persoon. Ik hou van directheid, zodat ik meteen weet waar ik aan toe ben. 
Verder hou ik van positiviteit, het glas is bij mij altijd halfvol!

Zijn er ook dingen die je niet had verwacht bij DBKC?

DBKC levert veel meer dan ik had verwacht. Van een simpele pen tot aan complexe ICT-diensten, zelfs beveiligingscamera's behoort tot het assortiment!

Wat vind je van de werksfeer?

De werksfeer vind ik erg prettig, ik kan altijd terecht met mijn vragen. Ook de verschillende taken vind ik fijn, zo zit ik niet iedere dag met hetzelfde bezig.


Surface pro 6: ‘Ultralicht en veelzijdig’’
DBKC blij met nieuwe bedrijfsauto’s

“Ik heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.”

Marco Buitenhuis
Systeembeheerder Kwekerij Wouters
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy