Maak kennis met ons team! #9 Klaas Willem Visser

Vandaag maken we weer kennis met één van onze ICT specialisten. Zij zorgen ervoor dat u als klant zorgeloos aan het werk kan. In deze blogserie geven we u een indruk van ons team!

Wie ben ik? 

Mijn naam is Klaas Willem Visser en ik ben werkzaam bij DBKC als Senior ICT specialist. Hier werk ik nu drie jaar, ik ben begonnen bij DBKC tijdens mijn eindstage. Na mijn eindstage en opleiding ben ik vervolgens blijven plakken. 

Mijn dag bij DBKC

​Er is eigenlijk niet een standaard werkdag, iedere dag is weer anders. Elke dag ben ik werkzaam op andere plekken en kom ik in aanraking met verschillende mensen. Het hoofddoel bij mijn werk is om proactief te reageren op eventuele problemen, waardoor ik problemen bij onze klanten voorkom. Voorkomen is immers beter dan genezen, toch? Ik onderhoud de bestaande infrastructuur bij onze klanten en voer ook verbeteringen door waar onze klanten weer van profiteren. Bij veel van onze klanten ben ik het eerste aanspreekpunt, zo probeer ik iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen.

Het mooie aan mijn werk is dat we bij DBKC heel erg nauw samenwerken met onze klanten, op deze manier ontstaat een goede relatie waardoor wij de beste oplossingen kunnen bieden. Bijkomend voordeel van een nauwe samenwerking is dat we de situatie van onze klanten erg goed kennen, waardoor er snel en efficient gewerkt kan worden.

Bij DBKC hangt een fijne, informele en ontspannen sfeer. We zijn een hecht team en zetten samen de schouders eronder om klanten op alle mogelijke manieren zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Mijn toekomstvisie bij DBKC

​ICT staat nooit stil. Daarom is het belangrijk om ook mezelf te blijven ontwikkelen. Daarom ben ik ook bezig met verschillende opleidingen/trainingen en ben ik intussen in bezit van verscheidene Microsoft 365 certificaten. Hierin wil ik me ook graag blijven verdiepen om zo ook klaar te zijn voor de toekomst!

Na mijn werk

In mijn vrije tijd mag ik graag zwemmen, mountainbiken en zo af en toe speel ik eens een computerspelletje. De rest van mijn vrije tijd wordt op dit moment opgeslokt door het huis wat ik recent samen met mijn vriendin heb gekocht. Ook hebben we trouwplannen, dus ik hoef me voorlopig niet te vervelen!


Nieuw! Be steady zit-sta kruk
Review: TP-Link Deco M4 Wifi-systeem
Toggle Bar

“Ook op het gebied van maritiem zijn ze sterk. Dat is een goede zet, dat je op alle vlakken bij ze terecht kan.”

Jelle Kaptein
Systeembeheerder VCU
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy