Veiligheid: Een extra oogje in het zeil houden!

​Veiligheid is belangrijk, dat hoeven we u niet uit te leggen. Online veiligheid is iets waar DBKC veel mee bezig is. Toch gaat het vandaag in deze blog niet over de online veiligheid, maar juist over de fysieke veiligheid in of rond uw huis of bedrijf. 

Vakantie en inbraak

De vakantieperiode breekt over een tijdje weer aan, de tijd waarin vaak de meeste inbraken worden gepleegd. Bij bedrijfspanden is de bezetting tijdens deze periode vaak lager, waardoor een inbraak makkelijker te plegen is. 

Ook de woningen zijn nog steeds vaak een gemakkelijke prooi voor criminelen. In deze tijd waarin men veel deelt op social media kijken criminelen mee: Een leuke instagrampost met de melding dat jij op dit moment ligt te genieten van de Spaanse zon? Geen goed idee! Dit geeft inbrekers namelijk het signaal dat uw woning een ideaal doelwit is. Deel dan ook nooit online dat u op vakantie gaat. 

​Effectiviteit van camerabewaking

Wat is nu één van de meest effectieve en tegelijkertijd afschrikwekkende manieren om uw huis of bedrijfspand te beveiligen? Onze ervaring zegt dan: Camerabewaking. Camerabewaking is inmiddels bijna gemeengoed geworden voor onze zakelijke klanten, dit heeft een reden: de beveiliging met camerabewaking is één van de meest effectieve manieren om uw spand 24/7 in de gaten te kunnen houden. 

Ook voor de thuissituatie wordt camerabewaking steeds populairder, mede dankzij de voordelige opties die camerabewaking tegenwoordig  kan bieden. Camerabewaking helpt u niet enkel wanneer er daadwerkelijk iets gebeurt, maar werkt ook preventief. Wanneer een inbreker camera's ziet hangen weet hij/zij dat de poging tot inbraak al een stuk lastiger is. Vaak is dit genoeg om een potentiële inbraak te voorkomen.

Live meekijken vanaf uw smartphone

Met onze IP camera's is het mogelijk om mee te kijken vanaf elk apparaat met een internetverbinding, zelfs uw mobiele telefoon! Zo kunt u (naast de opnames) zelf ook live meekijken met uw camera's in een handige app. Zo kunt u met een gerust hart uw bedrijfspand of woning achterlaten, omdat u te allen tijde mee kunt kijken met uw camera's. 

Bewegingsdectectie

We bieden verschillende soorten camera's aan, ook camera's met bewegingsdetectie behoren tot ons aanbod. Met bewegingsdetectie weet de camera dat er opnamen gemaakt moeten worden op dat bewuste moment, zodat de controle achteraf eenvoudiger is. Zo houdt u eenvoudig een oogje in het zeil!

Ook bij u een extra oogje in het zeil? Wij komen graag bij u langs!

Onze experts op het gebied van camerabewaking helpen u graag verder. We kunnen voor een passend advies altijd even langskomen. Heeft u naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust! U kunt contact opnemen via de volgende manieren:

Email:          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon:    0527-685391
Maak kennis met ons personeel! #12: Jacob Romkes

“Ik heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.”

Marco Buitenhuis
Systeembeheerder Kwekerij Wouters
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy