Geen backup van data in de cloud? Zeer gevaarlijk!

​U heeft een Microsoft 365 omgeving aangeschaft en u werkt intussen heerlijk op de cloud. Overal waar u komt kunt u bij uw bestanden, een verademing! In de afgelopen jaren hebben we bij DBKC talloze klanten overgezet naar Microsoft 365 vanwege alle voordelen. (Zie ook onze blogserie over Microsoft/Office 365).

Helaas zien we dat lang niet alle mensen die gebruik maken van een clouddienst hebben nagedacht over een backupvoorziening. Het is een misvatting om te denken dat data in de cloud niet geback-upt hoeft te worden. Clouddiensten zoals van Microsoft en Google werken namelijk met een gedeeld model waarbij zij enkel verantwoordelijk zijn voor de infrastructuur, verder bent u als klant zelf verantwoordelijk voor uw data. 

Als data per ongeluk verwijderd wordt of corrupt raakt (ja, dat gebeurt) en u heeft geen backupvoorziening, is het vaak onmogelijk om de data weer terug te krijgen. Daarmee kost het u niet alleen uw data, maar ook uw tijd en geld. 

Bij DBKC besteden we veel aandacht voor backupvoorzieningen, zo minimaliseren we de risico's en geven we een stukje rust aan onze klanten. Onze Microsoft 365 back-up begint al bij slechts €2,25 per gebruiker per maand! Wilt u uw backupvoorzieningen op orde hebben? Bel dan naar 0527-685391, dan kunnen we dat vandaag nog regelen! 

Maak kennis met ons personeel! #12: Jacob Romkes
Maak kennis met ons team! #11: Meini Kramer

“Ik heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.”

Marco Buitenhuis
Systeembeheerder Kwekerij Wouters
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy